Pages

INFO PUSAT FALAK SHEIKH TAHIR 2012

Kami dari warga kerja Pusat Falak Sheikh Tahir mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2012 kepada semua para pengunjung yang telah sudi datang ke Pusat Falak Sheikh Tahir pada tahun lepas.Semoga kedatangan tahun baru ini memberi seribu kegemilangan serta inspirasi dalam menterjemahkan ilmu Falak ini kepada masyarakat.kami mengalu-ngalukan kedatangan anda ke Pusat Falak Sheikh Tahir pada tahun ini dengan kami menyajikan pelbagai maklumat yang terkini serta menjanjikan pameran yang menarik,sarat dengan info falak serta instrumen astronomi dalam suasana yang penuh kehijauan yang menenangkan.

Sebarang pertanyaan serta maklumat terkini berkaitan Pusat Falak Sheikh Tahir,sila hubungi :Encik Zulhelmi b Mohd Yusof di talian : 04-8664836 ( waktu pejabat 8.00 pagi -5.00 petang )
Wednesday, January 2, 2013

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 2013

       Warga Jabatan Mufti Negeri Pulau Pinang menyucapkan Selamat Menyambut tahun 2013. Semoga pada tahun baru ini memberi lambaran baru kepada team falak penang untuk meneruskan dakwah dalam menyebarkan ilmu falak kepada masyarakat umum. Semoga apa yang akan kami sampaikan mendapat keredhaan Allah taala. Insyallah pada tahun ini pelbagai aktiviti akan dijalankan dan segala kekurangan pada tahun lepas dapat diperbaiki pada tahun ini.

PERALATAN FALAK